Statisztikák

Minden lista nyomtatható, kiírható Excelbe. Mindenütt ahol termék szerepel közvetlenül lekérhető a cikkinfo.

Forgalom a megadott időszakra

Termékenként . Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, beszerzési árat, eladási árat, és a nyereséget. Szűrhető vevőre, gyártóra, és termék fő/alcsoportra.

Számla-termék . Tartalmazza a számlaszámot, cikk kódját, megnevezését, , mennyiséget, beszerzési árat, eladási árat, nyereséget, és a vevőt. Szűrhető vevőre, és üzletkötőre.

Vevőnként . Tartalmazza a vevőt, mennyiséget, beszerzési árat, eladási árat, nyereséget. Szűrhető vevőre, és üzletkötőre, gyártóra, termék fő/alcsoportra.

Számlánként . Tartalmazza a számlaszámot, vevőt, beszerzési árat, eladási árat, és a nyereséget. Szűrhető vevőre, üzletkötőre.

Termékcsoportonként. Termék főcsoportonként, és Alcsoportonként is tartalmazza a beszerzési árat, eladási árat, és a nyereséget

Gyártónként. Tartalmazza a gyártót, beszerzési árat, eladási árat, és a nyereséget.

ÁFA csoportonként. Tartalmazza a számlaszámot, és a nettó, ÁFA, és bruttó értéket áfacsoportonként. Szűrhető, hogy minden számlát tartalmazzon, ill. csak a készpénzes, átutalásos, vagy utánvétes számlákat.

 

Bevételezés a megadott időszakra

Termékenként. Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, beszerzési árat. Szűrhető szállító, gyártó, termék főcsoport, és alcsoport szerint.

Készletlista – leltár a megadott napra

Készletlista . Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, összkészletértéket, átlagárat beszerzési áron, listaáron. Szűrhető gyártó, és raktár szerint..

Kölcsönlista. Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, a kölcsönadott mennyiséget, nettó összárat, és átlagárat. Szűrhető gyártó, és vevő szerint..

Foglalt készletlista. Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, a lefoglalt mennyiséget, nettó összárat, és átlagárat. Szűrhető vevő szerint..

Leltár. Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, raktárkészletet, össz. beszerzési árat, átlagárat, kölcsönadott mennyiséget, és árat. Van egy eltérés nevezetű oszlop, ahová a gépszerinti készlettől való eltérést lehet beírni (+/-), és egy gombnyomásra ez alapján elkészíti az egyéb bevét/kiadást, ami ott szerkeszthető, majd véglegesíthető. Szűrhető gyártó szerint..

Gyártónkénti összesítő. Tartalmazza a gyártónkénti készlet mennyiségét, beszerzési áron a készletértéket, a kölcsönadott mennyiséget, és értéket.

Kölcsön kintlévőség

Valamennyi lekérdezés megadott napra kérhető, és szűrhető vevőnként, üzletkötőnként, és gyártónként.

Számlánként. Tartalmazza a kölcsönadás számát, keltét, cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, nettó beszerzési egységárat, összárat, fogyasztói egységárat, összárat, vevő nevét.

Termékenként. Tartalmazza a cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, nettó beszerzési egységárat, összárat, fogyasztói egységárat, összárat.

Vevőnként. Tartalmazza a vevőt, a cikk kódját, megnevezését, mennyiséget, nettó beszerzési összárat, fogyasztói összárat.

 

Jutalék megadott időszakra

Üzletkötőnként. Az adott üzletkötőre tartalmazza a vevőt, számlaszámot, számla keltét, szállítás keltét, a vevő hivatkozási számát, a nettó normál forgalmat, akciós forgalmat (azokat számolja, ahol engedmény volt a tételen), az összes forgalmat, és mindegyikre a jutalékot. A jutalékot a törzsben letárolt szorzó alapján számolja.

Üzletkötőnként összesítve. Mindegyikre kiszámolja a nettó normál forgalmat, akciós forgalmat, összforgalmat, és mindegyikre a jutalékot.