Az oldal fejlesztés alatt áll

Általános leírás

A program több éves fejlesztés eredménye, jelenleg a 6. verziónál tart. Kisvállalatok ügyviteli nyilvántartására készült, a legmesszebbmenőkig figyelembe véve a felhasználók elvárásait. Lehetőség van egyéni igények kielégitésére is. A kezelése egyszerű, az egérhasználat mellett a gyors munka érdekében hangsúlyt fektet a minél inkább billentyűzettel való munkára (egységes gyorsbillentyűk...). Lehetőség van a programmal kapcsolatos egyéni igények teljesítésére, valamint a használatbavétel esetén nagyobb törzsadatok áttöltésére (megfelelő forrás megléte esetén).

A program részletes leírása letölthető.

Széleskörű lekérdezési lehetőségekkel rendelkezik (forgalom, bevét, pénzügy, jutalékszámítás). A program bármely részéből gyorsan elérhető információk a cikkekről. Pl. nem kell az ajánlat...számlázásból kilépni, ha bármilyen információra van szükségünk egy adott termékről (törzsadatmódosítás, forgalmi adatok, milyen ajánlatban szerepel stb.). Az árképzés széleskörüen paraméterezhető (felár %, engedmény %, Ft), akciók rendelhetőek a termékekhez megadott időtartamra, a vevőkhöz engedmény rendelhető,akár termékenként, időszakra lebontva is. A készletlista a tényleges értéken van nyilvántartva, számlázáskor a program a legkorábbi beérkezésből adja ki az árut. Ezáltal a statisztikákban pontos nyereség mutatható ki.

A program paraméterezhető, a specifikációk nyomtatása 3 nyelven történhet (magyar, angol, német), melyek feliratai egy szövegszerkesztőben módosíthatóak.

A nyomtatások megtekinthetőek a képernyőn, excelbe írhatók, ill. egyéb formátumokba is irányíthatóak.

A program részei

- Készletnyilvántartás

•  Ajánlatkészítés
•  Visszaigazolás a vevőnek
•  Kimenő megrendelés (a beszállítótól való rendelés)
•  Bevételezés
•  Szállítólevél
•  Számla
•  Kölcsönadás/visszavét
•  Egyéb mozgás bevét / kiadás (selejtezés
•  Raktárközi átadás

- Pénzügy

Több pénztár, bankszámla, devizaszámla nyilvántartásának lehetősége. Az adatok a számlázásból automatikusan átkerülnek ide, és az egyéb pénzügyi mozgások is felvihetőek. Az egyes tételek kétszintű költségnem szerint besorolhatóak, és ez alapján összesíthetőek, elemezhetőek. Kintlevőség/tartozás nyilvántartása, felszólítólevél készítési lehetőség.

 

- Statisztikák, lekérdezések.

A forgalomról , és bevételezésekről egyszerű felületen sokféle csoportosításban, szűréssel készíthetőek lekérdezések. Készletlista adott időpontra többféle szempontból (készlet, foglalt, kölcsönadott, gyártónkénti készlet…), különböző szűrésekkel lekérdezhető. A számlákhoz üzletkötő rendelhető (kettő, üzletkötő/provízió – külső üzletkötő), ezek alapján jutalék számítható. Cikkinfo (karton) kérhető a programban bárhonnan ahol termékek vannak. Itt széleskörűen csoportosíthatóan, szűrhetően megtekinthető a karton (tételmozgások), mely ajánlatban, visszaigazolásban, megrendelésben szerepel a termék. Megnézhető a foglaltsága, kölcsönlista, raktárankénti bontásban a készlete…